5 MAYIS BAĞIMSIZ YAŞAM GÜNÜ

5 MAYIS BAĞIMSIZ YAŞAM GÜNÜ!!

Görselde yıldızların parladığı bir gece vakti ormanlık alanda kamp yapmak için bir araya gelen üç kişi yer almaktadır. Sol bacağı ampute olan soldaki kişinin siyah saçları, mavi kamp ekipmanları, siyah kolsuz tişörtü, mavi pantolon ve ayakkabıları vardır. Sol elinde lamba tutarken diğer eliyle çantasını tutmaktadır. Sağda ayakta olan kişinin mavi saçları, mavi ve nar çiçeği renginde ekipmanları, siyah kazağı, mavi pantolonu ve nar çiçeği renginde botları vardır. Önünde tekerlekli sandalyede oturan kişinin sandalyesini tutmaktadır. Tekerlekli sandalyede olan kişinin mavi kamp ekipmanı, mavi ve nar çiçeği rengi kıyafetleri, siyah kazağı ve ayakkabısı bulunmaktadır.
Arka fonda en üstte yıldızlı bir gece, altında gece dolayısıyla siyah renkte görünen çam ağaçları, altında mavi ve mor renklerde bitki örtüsü bulunmaktadır.
Görselin en üstünde 5 Mayıs Bağımsız Yaşam Günü yazmaktadır. En altında ise beyaz zemin üzerinde Başkent Üniversitesinin 100. Yıl logosunun bulunmakta ve sağ tarafında büyük harflerle Engelli Öğrenci Birimi yazmaktadır.