Herkes İçin İletişim Semineri

Değerli Öğrencilerimiz ve Başkentliler,

12 Mayıs 2023 saat 17.00'da özel gereksinimli bireylerle doğru iletişim kurabilmek ve tabularımızı yıkabilmek için SERÇEV Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Kırçuval'ın değerli katkılaryla bir araya geleceğiz. Seminerimize hepinizi bekliyoruz.

İlgili görselde en üstte Başkent Üniversitesi’nin 100. Yıl logosunun bulunmaktadır. Altında pudra rengi bir zemin üzerinde lacivert renkte Herkes İçin İletişim Semineri yazmaktadır. Ardından alt alta gelecek şekilde eflatun renkli bir takvim ikonu yanında lacivert renkte 12 Mayıs 2023, saat ikonu yanında lacivert renkte 17.00 ve bağlantı ikonu yanında lacivert renkte ZOOM, ID: 849 1279 6964 ve PAROLA olarak 597783 yazmaktadır. Posterin sağ tarafında eflatun bir kemer üzerinde mor dikdörtgen şekli üzerinde kare formunda Hülya KIRÇUVAL’ın resmi, altında adı ve altında SERÇEV Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Özel Eğitim Öğretmeni yazmaktadır.

Posterin en altında Engelli Öğrenci Birimi ve iletişim bilgileri yer almakla birlikte solunda Başkent Engelim Olma Topluluğu’nun logosu yer almaktadır. Logo, kırmızı bir çerçeve içerisinde beyaz zemin üzerinde iki elin bir araya gelerek oluşturduğu kalp şekli içinde mavi renkte tekerlek sandalyeli bir kişi ikonundan oluşmaktadır. Altında Başkent Üniversitesi’nin kendi logosu bulunmakla birlikte altında kırmızı renkte büyük harflerle Başkent Üniversitesi yazmaktadır. En altında ise mavi renkte Engelim Olma Topluluğu yazmaktadır.