ORY100 Üniversite Hayatına Giriş Dersi

Değerli Öğrencilerimiz,

2023-2024 Akademik Yılı Güz Yarıyılı ORY100 Üniversite Hayatına Giriş Dersi değişen akademik takvim ile 2 Ekim 2023 tarihinde saat 10'da yüz yüze AMFİ Tiyatroda ve 7 Ekim 2023 tarihinde saat 10'da çevrimiçi gerçekleşecektir.

Başkent Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sisteminden (BUOBS) 18-22 Eylül 2023 tarihleri arasındaki ders kayıtları sırasında, ORY100 Üniversite Hayatına Giriş dersi fakülte/myo ile eşleşen şubelerini seçmeleri gerekmektedir. 18-22 Eylül 2023 tarihlerinde BUOBS'tan dersi seçemeyen ancak derse katılan öğrencilerimiz ekle-sil sürecinde dersi BUOBS'tan mutlaka eklemeleri sağlanmalıdır. Ders içeriğinde yer alan 5 seminere katılım gerekmektedir.

ÖNEMLİ !

Yüz yüze ders için BUOBS portalında her öğrenci için oluşturulmuş bir KARE KOD, Amfi Tiyatro girişinde tablet cihazlarda okutularak yoklama alınacaktır.

Çevrimiçi derste MICROSOFT TEAMS kullanılacaktır. Sisteme giriş için öğrencilerimizin kayıt sırasında verilen öğrencino@ogr.baskent uzantılı mail adresi ile kayıt yapmaları gerekmektedir. Derse katılmak için başlama saatine dikkat ederek gerekli linke tıklayarak MICROSOFT TEAMS uygulamasına geçiş yaparak her semineri ayrı ayrı aynı yöntemle tamamlamaları gerekmektedir. Çevrimiçi ders katılım takibi için sadece zorunlu hallerde kullanılan farklı mail adresleri ders bitiminde orydestek@baskent.edu.tr adresine iletilmelidir. Aksi halde diğer mail adresi yoklamaları sayılmayacaktır. Çevrimiçi seminerlerde kamera ve mikrofon erişimi öğrenciler için olmayacaktır.