10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü

Engelli Öğrenci Birimi olarak 13 Ekim 2023 tarihinde saat 15.00'da Avni Akyol Konferans Salonunda düzenleyeceğimiz Dünya Ruh Sağlığı Günü Panelimize tüm Başkentliler davetlidir. Etkinliğimize Başkent Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Doç. Dr. Seda ATTEPE ÖZDEN ve Şizofreni Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri Meral TAŞKENT değerli sunumları ile katılım sağlayacaktır.

GÖRSEL BETİMLEME

Görselin sol üstünde renk geçişli mor köşelik vardır. Altında lila renkte büyük harflerle DÜNYA RUH SAĞLIĞI GÜNÜ yazmaktadır. Sağ üst köşede biri siyah beyaz diğeri renkli noktalardan oluşan insan kafası şekli vardır.
Altında Meral TAŞKENT'in resmi ve yanında mor renkte ismi yazmaktadır. Altında lila renkte büyük harflerle Şizofreni Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri yazmaktadır.
Altında Doç. Dr. Seda ATTEPE ÖZDEN'in resminin yanında ismi yazmaktadır. Altında lila renkte büyük harflerle Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı yazmaktadır.
Sağ alt tarafında mor renkte moderatör ve onun altında sırasıyla lila renkte Sosyal Hizmet Uzmanı Pınar ER ve B.Ü. Engelli Öğrenci Birimi yazmaktadır.

Görselin sol altında açık mor renke bir şerit bulunmaktadır. Üzerinde beyaz renkte
13 Ekim 2023
Avni Akyol Konferans Salonu yazmaktadır.
Karşısında ise Katılımcılara katılım sertifikası verilecektir. Yazmaktadır.

En altta ise Başkent Üniversitesinin 100. Yıl logosunun bulunduğu şeritin sağ tarafında Engelli Öğrenci Biriminin logosu bulunmaktadır.