Özel Gereksinimli Öğrencilerin Eğitim Öğretim Uygulamalarındaki Uyarlamalarına İlişkin AGEP

Değerli Başkentliler,

3 Kasım 2023 tarihinde saat 15.00'da Avni Akyol Konferans Salonunda Engelli Öğrenci Birimi ve Öğrenme ve Öğretme Merkezi olarak Başkent Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Akademisyenleri için Akademik Gelişim Programı gerçekleştireceğiz. Eğitime Başkent Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Doç. Dr. Seda ATTEPE ÖZDEN ve Engelli Öğrenci Birimimiz Sosyal Hizmet Uzmanımız Pınar ER katkı sağlayacaklardır.

GÖRSEL BETİMLEME

Afiş, beyaz arka plan üzerine hazırlanmıştır. En üstte kırmızı renkte ve büyük punto ile Akademik Gelişim Programı yazmaktadır. Altında küçük puntolu kırmızı renkte büyük harflerle Yabancı Diller Yüksekokulu yazmaktadır. Altında siyah renkte takvim simgesinin yanında 3 Kasım 2023 ve saat simgesinin yanında 15.00 yazmaktadır.

Altında Başkent Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Doç. Dr. Seda ATTEPE ÖZDEN’in ve Engelli Öğrenci Birimi Sosyal Hizmet Uzmanı Pınar ER’in fotoğrafları yer almaktadır.

Görselin en altında Başkent Üniversitesi’nin 100. Yıl yazısının yanında sırasıyla BÖGEM ve Engelli Öğrenci Biriminin logoları yer almaktadır.