ÖZGÜR SANAT ATÖLYESİ

Değerli Başkentliler,

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Engelli Öğrenci Birimi olarak 20 Aralık 2023 tarihinde saat 10.30-13.00 arasında Kapalı Spor Salonunda Özgür Sanat Atölyesi düzenleyeceğiz.

Bütün öğrencilerimiz davetlidir.

Gri zemin üzerinde sol en üstte ÖZGÜR SANAT ATÖLYESİ yazmaktadır. Sağında gitar çalıp şarkı söyleyen biri kadın ikisi erkek gençler bulunmaktadır. Altında tuval üzerine resim yapan bir kadın resmi bulunmaktadır. Sağ altında top sektiren bir kişi ve solunda dans eden bir çift yer almaktadır. Afişin sol altında siyah daire içinde CANLI MÜZİK, RESİM ATÖLYESİ, SPORTİF EĞİTSEL OYUNLAR yazmaktadır.

Altında
Tarih: 20 Aralık 2023,
Yer: Kapalı Spor Salonu,
Saat: 10.30-13.00 yazmaktadır.
Dairenin solunda gitar resmi yer almaktadır. Tüm resimler siyah beyaz şeklinde renklendirilmiştir.
Afişin en altında Başkent Üniversitesinin 100. yıl logosu bulunmaktadır ve yanında soldan sağa doğru Engelli Öğrenci Biriminin, Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümünün, Kültür Hizmetleri Müdürlüğünün ve Seramik Sanat ve Uygulama Merkezinin logoları bulunmaktadır.