Genç Girişimciler İçin Avrupa Değişim Programı

Ankara Kalkınma Ajansı iş birlikteliği ile Başkent Üniversitesi’nin projesi, girişimi veya girişim fikri olan akademisyenlerine, personellerine, master ve doktora öğrencilerine yönelik çevrimiçi platformda 18 Temmuz 2024 tarihinde Perşembe gününde 10.30-11.30 saatleri aralığında Genç Girişimciler İçin Avrupa Değişim Programı” hakkında bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Genç Girişimciler İçin Avrupa Değişim Programı’nın amacı ise Avrupa'da küçük işletme kurmayı ve/veya işletmeyi başarılı bir şekilde yürütmeyi hedefleyen Avrupalı girişimcileri bilgilendirmektir. Program kapsamında, yeni girişimciler, 1 ila 6 aylık bir süre boyunca deneyimli bir girişimciyle bir araya gelerek bilgi ve iş fikirleri alışverişi yapma fırsatı bulacaklardır.

Ankara Kalkınma Ajansı, Veneto Bölgesi Ticaret Odası Sendikası (Trade union of the Chamber of Commerce of Veneto Region-İtalya) liderliğinde kurulan İtalya, Belçika, İspanya, Almanya, Slovenya ve Türkiye’den 7 ortağın katılımıyla oluşturulan GYMNASIUM PLUS konsorsiyumunda programın 13.  döneminde aracı kuruluş olarak yer almaktadır.

ZOOM linki: https://shorturl.at/ltqFR

Tarih: 18.07.2024 (Perşembe) Saat: 10.30-11.30